onsdag, november 14, 2007

I går var det Evas fødselsdag

Hurra hurra hurraaaaa...og der skulle selvfølgeligt dejlig chokolade og kage til.

Det er ikke fordi Eva ser teletubbies. Det ville vi ikke kunne holde ud. Men en af de få gange hun har set det (for 2 måneder siden), lærte hun at vinke. Og hun er meget fascineret af storesøsters Lalaa bamse med lys og lyd.

Heldigvis fik hun sin egen Po af mormor og morfar og mange andre flotte gaver fra familien. Og også en fin gave fra naboerne som heldigvis kom forbi til et stykke kage. For kage var der nok af:

Jeg måtte desværre bryde med mit princip om at alt på kagen skal være spiseligt, idet jeg ikke ville købe et helt sukkerprint, for at lave Eva på solen. Og på trods af groteske størrelsesforhold, blev jeg helt tilfreds med kagen.

Kagen bestod af White Chocolate Mudcake, hindbærmousse og Mudcake. Selve huset blev lavet af en (shhh) AMO drømmekage. Eva havde en rigtig god dag, som i øvrigt startede med frugt, popcorn og mor med i vuggestuen.

Gang i bageriet

igen!

Juhuuu, så blev der tid til at lave kager igen.
I sidste uge blev Christoffer Emil fra min og Evas mødregruppe 1 år.

Hans forældre er til faldskærmsudspring, fart og store oplevelser. En af disse oplevelser foregik i U.S.A. hvor der blev svømmet med delfiner. Dette blev foreviget på hele to kager. Christoffer Emil skulle nemlig fejres hele to gange og jeg fik æren af at lave kage. Jeg har ofte tænkt på hvordan jeg ville lave en maritim kage og så fik jeg også lige en god undskyldning for at købe en udstikker, med fisk, krabbe, anker og søhest.

Begge kager blev pyntet på hver deres afhentningsdag. Derfor blev den ene lidt mere detaljeret end den anden, da lørdag gik med både mousse og creme fremstilling samt pyntning, og søndag kunne jeg nøjes med at koncentrere mig om det sjoveste: pyntning.
Her ses lørdagens kage.
Jeg havde desværre fået for lidt flormelis i glasuren og den nåede ikke at tørre. Ellers var jeg tilfreds.

Her ses søndagens kage oppefra.

Og her lidt mere detaljeret. På denne kage fik jeg tilføjet tre snorklere og et anker.

Begge kager indeholdt mudcakebunde, madeirabunde, chokoladeskildpaddemousse og hindbærmousse.