søndag, januar 25, 2009

kasketkage til Søren K.

Jeg/ vi har lavet kage til Søren K. før. Men da det var hans sidste dag hos os i fredags, var det sidste chance for mig til at lave denne kage som kendetegner Søren K.



Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro at Søren K. stod for Søren Kasket. Søren har altid kasket på, oftest en mørkeblå yndlingskasket.
Syningerne er lavet med en sporer, som jeg købte i en stofbutik. Den kostede 22 kr. og fungerede fint. Indholdet er mudcake med chilli og overtrækket er farvet marcipan.
Søren K. har været i huset i meget lang tid og han vil helt sikkert blive savnet af både børn og voksne.

Blyant til Stud.pæd.Kristina.

Kristina har været en rigtig dejlig pædagog-studerende på vores SFO-afdeling. Hendes praktik sluttede desværre i fredags. Derfor fik hun denne blyant med (ikke-spiseligt) bevis som afskedskage. Indholdet er havregrynskugler med rom og overtrækket er marcipan.


Vi håber at Kristina får tid til at være vikar hos os , selvom hun snart skal i gang med sin bachelor-opgave. Hun har været helt uundværlig i det sidste halve år.

Cykelhjelmskage til Kim

I fredags var det store kagedag på arbejdet. Vi skulle desværre sige farvel til to rigtigt gode medarbejdere og så havde Kim fødselsdag.


Kim er en cykelfreak. Derfor denne hjelm til ham.
Kims nye alder fremgår også af kagen.

Det er første gang jeg har brugt min spiselige perlemorsspray. Det er hvid spray på blå overtræksmarcipan, og jeg synes selv sprayen gav hjelmen den helt rigtige effekt. Indholdet er mudcake med chilli.