onsdag, februar 11, 2009

Jeg er beæret!

Wauoouuu! Yiha!

I dag opdagede jeg lige, at jeg har fået en award af frau Putz. Kvinden som hjertens gerne må være min moderne mormor og hvis blog jeg ofte kigger forbi. Blandt andet for at tjekke opskrifter ud. Tænk at kunne strikke som hende... drømme, drømme. Men det er opgivet for længst.

Awarden ser således ud


og teksten som følger med er i dette tilfælde norsk. Jeg tør ikke oversætte den. Stolt er jeg dog over de smukke ord som følger med:

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forholderne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"

Jeg er meget stolt af at blive kædet sammen med en award indeholdende ordet Nærhed.

Jeg giver awarden videre til følgende personer:

Min guru: Fordi hun har præsenterede mig for kreative kager og gennem årene har videregivet store dele af sin fantastisk kunnen til mig

Vibeke: Fordi hun producerer den ene flotte og perfekte inspirerende kage efter den anden.

Stine-Helene: Fordi hun er så sej. Både til at lave kage og som person.

Kagekonen: Fordi hun er en evig inspirationskilde som er fantastisk til at videregive sit håndværk.

Anne: Fordi jeg har fået lov at følge hendes meget nærværende blog -nu blogs. Og fordi det hele ikke skal handle om kage.

Tak frau Putz. Jeg er beæret. Og håber at de øvrige award-modtagere vil sende æren videre.