tirsdag, februar 05, 2008

Maries dåb

Det er ved at være længe siden, men lille Marie er blevet døbt. Vores gave til hende var hendes dåbskage. I de sidste afgørende minutter var mit digitalkamera væk, så disse billeder er taget med mit gamle kamera. Derfor er der blitz på, og det gør at det ser ud som om kagerne "sveder" men det gjorde de nu ikke IRL.

Først Marie-kagen:

Dernæst mellemnavnskagen:

Mellemnavnet har Marie fået af sin mor. Vi kender forældrene fra vores tidligere ejerforening, hvor hun med sine supergrønne fingre gjorde vores lille gård til en storby-oase (når man ser bort fra kattelortene på bagtrappen). Derfor er der blomster på kagen. Det skal forestille klematis.

Efternavnskagen:

Efternavnet har Marie fået af sin far, som er gennemmusikalsk, evigt trommende, guitarlærerevigt trommende og har en rigtig god musiksmag. Derfor en g-nøgle i chokolade.

Denne kage var i øvrigt mere end nok til de 46 gæster. Mudcake er meget drøj, så nu ved jeg hvor lidt der i virkeligheden skal til.

Endnu engang fik jeg lov at låne Mettes kagestativ.


Endnu engang var det mudcake. Denne gang med jordbærmousse. Og ja, endnu engang var det et sovende barn. (Bemærk venligst tæerne):

2 kommentarer:

  1. En ualmindelig yndig lille sovende pige og nogle rigtig gode idéer til de andre kager.
    Mums, de ser lækre ud.

    SvarSlet
  2. Lækkert, lækkert, lækkert og flotte ser alle dine kager ud.
    Hvordan er det nu med den der mudcake - har ikke lige kunne finde en ordenlig opskrift. Ligger du måske inde med een, du vil dele????

    SvarSlet