onsdag, april 23, 2008

Prinsesseslot til Blomster-stuen.

Efter at Alma havde set et billede af et kage-prinsesseslot, besluttede hun sig for at temaet for fødselsdagen med børnehaven skulle være prinsesser og pirater.


Her er det færdige slot, som hendes venner fra børnehaven indtog efter en energikrævende skattejagt. Sammen med denne kage serveredes også et kage-piratskib.

Fødselarens navn var selvfølgeligt påsat med sølvbogstaver.

Kagen er pyntet med sugarpaste og royal icing. Indeni er der chokoladekage. Tårnene er blendede kagekrummer med smør, udstukket med rund småkageform og sat sammen.

4 kommentarer:

 1. ihh ! det er fint med de isvafler som tag :)

  SvarSlet
 2. Hej Line. Jeg er også blevet bidt af en gal kage. Jeg skulle holde barnedåb, og ville lave noget særligt. Og da jeg en dag overhørte en samtale om rigtige flotte kager, snakkede damerne om din blog. Da jeg kom hjem gik jeg ind og kiggede på din side her. Hold da bare op hvor er det bare nogle super flotte kager du tryller frem. Der er på flere af dine kager nogle blomater, som jeg syntes er så flotte. De er på Hello Kitty kagen, prinsseslottet og Mcqueenkagen med flere. Hvordan laver du dem og hvis det er en udstikker, hvordan ser den så ud? Jeg håber du vil besvare mit spørgsmål. Min blog hedder Fruenskager. Kærlig hilsen Anette.

  SvarSlet
 3. Hej Anette.

  Jeg er godt nok beæret over at være samtaleemne blandt dine damer! Jeg startede også da jeg lavede dåbskage til min yngste datter.
  Blomsterne presser jeg af en to-delt form. Jeg kan desværre ikke finde den hverken på kagebutikkens eller kagekompagniets side længere. Men jeg vil da prøve at kigge efter den. For den er en af mine yndlingsredskaber. Sådan en må du bare have.
  Med venlig hilsen Line.

  SvarSlet
 4. Hej Line.

  Jeg går og leger med en ide og at lave en Ipad kage til min nevø, har tidligere brugt fondant, men kan se du bruger sugar paste, hvordan er det i forhold til fondant? og hvad bruger du royal icing til, er det i stedet for smørcreme?
  Håber du kan svare hurtigt.
  Hilsen Mette
  p.s. vildt flotte kager!!

  SvarSlet