torsdag, maj 14, 2009

Almas High school musical kage!

Juhuuuuu! I desperation begyndte jeg at bruge hovedet, og jeg fandt ud af at jeg kunne putte kameraets kort direkte i computeren for at hente billederne ud. Dermed -omsider- en hel del forsinkede opdateringer fra mig:


Almas fødselsdagskager:

Min skønne store -nu 6-årige!- datter er vild med High School Musical. Herhjemme kan vi piger alle sange og replikker udenad- Derfor var temaet for Almas fødselsdag i år helt åbenlyst og planlagt for flere måneder siden. Kagen som blev serveret da Blomsterstuen kom til fødselsdag herhjemme, så således ud:


Hvis man kigger godt efter, kan man se at min Alma har sneget sig op på scenen til vennerne trods sit brækkede ben. Indholdet er min yndlingsbanankage med lyse chokoladestykker.

Sammen med kageprintet bestilte jeg et transferprint til hvid t-shirt, kagemuffins-tryk, 2 stk klistermærker, et A5 glossy foto, og et lamineret foto med samme motiv. Jeg kom af med ca 350 danske kroner incl levering. Firmaet kan kun varmt anbefales.

En af pigerne tåler hverken æg eller mælk. Jeg fik nogle særligt bagte muffins fra børnehaven, som jeg pyntede således:


Desværre kom pigen ikke, så kagerne røg ud. Men hun får et marcipanlåg med til en af sine muffins en anden dag.
Selvom jeg i meget god tid vidste at Alma skulle have en kage med kageprint fra den engelske netside picture that cake , var det først da jeg 14 dage før dagen, kom i tanker om at påsken kom i vejen for leveringen. Mandag aften skrev jeg til ejerne at det hastede. Nervøst gik jeg igennem både skærtorsdag og langfredag. Men allerede lørdag lå pakken i min postkasse. Det er kundeservice.
En fantastisk kundeservice oplevede jeg også fra netbutikken Funky little monkey. Moster Liv gav Alma nogle fede Molo-trøjer i fødselsdagsgave. Sammen med de fint indpakkede gaver, fik jeg tilsendt et kort med lykønskninger og en gratis pakke med de sødeste fødselsdagslys, som inspirerede mig til at pynte den halvdel af bananmuffins som skulle have været pyntet med hvidt, i helt anderledes sprælske forårsfarver. Farver jeg oven i købet havde på "marcipanlageret".
Disse blev serveret for bedster og naboer (bilkagen var reserveret til naboens to-årige Karl) som fejrede Alma om eftermiddagen. Sammen med disse muffins, som holdt sig til dagens tema:


Alma starter i skole efter ferien. Hvor blev min lille baby af?
Med print på top
Iført gave fra moster Liv.

Alma havde en dejlig dag. Og det havde hendes lillesøster også:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar