fredag, maj 06, 2011

Heltinden er tilbage!

Så sidder jeg en sen nattetime og nyder at mit kagebageri er gået i gang igen.
Det er længe siden jeg sidst har lavet en kreativ kage, men Rasmus skal konfirmeres i morgen, så jeg har taget udfordringen: at lave en taekwondo-kage. Det er så sjovt at lave et tema jeg ikke har prøvet at lave før.
En rigtig dejlig ting der er sket for mig i går er: at jeg omsider har besøgt specialkøbmanden i Århus. De har haft åbent i 5 måneder, så det var længe planlagt og meget på tide at jeg kom afsted.
En dejlig tur på cykel og ind i Slaraffenland!!! Her var jo alle de ting jeg har surfet nettet igennem i "levende live"! Jeg var som et barn i en legetøjsbutik og fik også købt nogle længe ønskede ting. Blandt andet en ribbon-cutter og et nyt eksemplar af min forgangne silikone-blomsterform.
Jeg kom desværre hen mod lukketid. En dag skal jeg derhen i et par timer! Med et par tusser i lommen ;) Det er absolut ikke sidste gang jeg har sat mine ben i den fantastiske butik. Det kan kun anbefales.
En anden god ting er, at de ikke havde så meget fondant som jeg skal bruge og at jeg derfor var nødsaget til at afprøve at lave en fondant selv. Jeg fandt en opskrift på nettet, men jeg afveg meget kraftigt fra den, så nu er jeg spændt på resultatet. Jeg skriver kun min version af opskriften her, hvis jeg bliver tilfreds med resultatet.
Fagre, savnede, genopdagede kageverden: Heltinden er tilbage!

6 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage kage heltinde :-)
  Jeg er spændt på at se kagen. Specialkøbmanden er helt igennem en fantastisk skøn og hyggelig butik.

  SvarSlet
 2. Det er da dejligt du er tilbage. Spændt på at se din kage:-)

  SvarSlet
 3. Hej Line

  Jeg har flere gange været inde på din blog for at se om du ikke skulle have haft tid til at lave en kage. Tænk sig at Eva allerede er 4 år, husker dengang du sad og lavede pynt til hendes dåbskager.

  Eva

  SvarSlet
 4. Hej Eva -med det smukke navn!

  Ja, det er ret vildt som tiden flyver afsted. Hvor var det hyggeligt dengang vi mødtes og nørklede. Kage-møder du/I stadig? Jeg synes slet ikke jeg har haft tid og energi før nu igen.

  Mvh Line.

  SvarSlet
 5. Hvor blev jeg glad for at se dine kagebilleder inde på FB - weeeee du er tilbage!!

  Kram

  SvarSlet
 6. Hej Line

  Nej jeg kagemødes ikke med de andre. Har ikke kontakt længere. Der er sket en masse, men nørkler stadig med kage og vil stadig gerne mødes med andre ;o)

  Mvh Eva

  SvarSlet