torsdag, august 02, 2007Smølfekagen som jeg smølfede til mine forældre.
D. 26. juli fejrede mine forældre fælles fødselsdag. Som tak for hjælpen med alt i vores hverdag fik de denne smølfekage samt en rejse til Sicilien. Kagen er lavet med kraftig inspiration fra Kagekonen. Det er en smølfekage fordi min søster og jeg altid har kaldt min far for Gammelsmølf.

Min far Gammelsmølfen

Smølf-Emil og smølf-Alma


En sovende smølf-Eva

6 kommentarer:

 1. Hejsa....jeg kom tilfældigt fordi din fine kage her og måtte simpelthen lige lægge en kommentar :)
  Hold da helt op hvor er den bare fin :) rigtig rigtig sød :)
  venlig hilsen Vivi

  SvarSlet
 2. Hej...ja jeg er også helt vild med den. Super, super sød. Vi skal snart have smølfefest så jeg må gøre dig kunsten efter. Den overgår helt dem jeg har lavet. Tak for inspirationen.
  Venlig hilsen Betina

  SvarSlet
 3. Hej Vivi.
  Tusinde tak for roserne. Den er helt sikkert sjov at lave. Smølfefest, det lyder sjovt. Skal I så høre Johnny Reimer? Eller er du efter den tid? ;)

  SvarSlet
 4. Hej Line
  Vi skal både klædes ud som smølfer, dække bord med smølfer, blomsterbede og smølfehus (maden),
  og selvfølgelig høre div. smølfemusik. Faktisk har vi lige lånt smølfetegneserien og ungerne er helt vilde.Det er imorgen (fastalavn). Desværre har vi ligget syge i over en uge, så det store smølfehus bliver det ikke til, men et par små må jeg kunne nå at lave. Skal også lige være færdig med kostumerne.
  Hilsen Betina

  SvarSlet
 5. Hej Line.
  Fantastisk kage. Tænkte at jeg måske selv skulle prøve at lave et smølfehus, men kan du hjælpe mig med hvilken form jeg skal bage huset efter... Er det to alm. runde forme (som dem man kan lave bolde af) du har brugt ?

  SvarSlet
 6. Har du mon en opskrift på denne fantastiske kage?

  SvarSlet